Τρόποι αποστολής - πληρωμής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Συνεργαζόμαστε με την Γενική Ταχυδρομική για παράδοση στην πόρτα σας.

Η παράδοση συνήθως γίνεται τις επόμενες 1-3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή εκτός των απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών όπου μπορεί να παραδοθεί έως και 5 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση εξωγενείς παράγοντες. Πληροφορίες αποστολής και πλησιέστερου υποκαταστήματος  http://www.taxydromiki.com/track

Για την εξασφάλιση ότι το προϊόν θα φθάσει ακέραιο στον πελάτη μας κάθε κάλυμμα λεκάνης πρΙν την αποστολή αποσυσκευάζεται από την εργοστασιακή του συσκευασία,ελέγχεται και ξανασυσκευάζεται και με extra προστασία αν χρειάζεται.     Ακολούθως για περισσότερη ασφάλεια συσκευάζεται και σε δεύτερη συσκευασία (κουτί).

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Η χρέωση των μεταφορικών γίνεται αυτοματοποιημένα και το αναγραφόμενο βάρος χρέωσης δεν αφορά το καθαρό βάρος του προϊόντος αλλά είναι συνάρτηση του βάρους και του όγκου του εμπορεύματος μετά την συσκευασία.

Τα μεταφορικά έξοδα μέχρι 8-10 κιλά βάρους ή αναλόγου όγκου αποστέλλονται μέσω courier (Γενική Ταχυδρομική) εντός Ελλάδος και με παράδοση στην πόρτα σας (εκτός από δυσπρόσιτες & απομακρυσμένες περιοχές) και η ελαχίστη χρέωση για βάρος μέχρι 2 κιλά ή αναλόγου όγκου είναι 2,50 € και κλιμακώνεται ανάλογα με την σχέση βάρος-όγκου και την περιοχή.

Παραγγελίες κάτω από 15,00 € έχουν έξοδα διαχείρισης & συσκευασίας 1,50 €.


ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται

1) Μέσω τραπεζικών λογαριασμών (e-banking ή κατάθεση  δίχως καμία επιβάρυνση). Συνεργαζόμαστε με τις τράπεζες : EUROBANK, ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

2)   Με   Χρεωστική-Πιστωτική Κάρτα Δωρεάν (Ασφαλής Διαχείριση μέσω Τράπεζας Eurobank).

3) Με   PayPal  για όσους διαθέτουν αυτό τον τρόπο πληρωμής με έξοδα 1,90€ ανά παραγγελία.

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί εμφανίζονται κατά την πρόοδο της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας τους ανακοινώσουμε με την παραλαβή της παραγγελίας